Το ERGOSCAN στην Marathon Expo 2016

Με moto «Τρέχεις Σωστά ή Μόνο Ιδρώνεις», το ERGOSCAN δήλωσε το παρόν  στην  έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ERGO Marathon Expo, 10–12 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO .

Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση,  η ομάδα του ERGOSCAN, ενημέρωσε, συζήτησε και συμβούλευσε τους συμμετέχοντες για την Εργομέτρηση. Μίλησε με αθλητές και αθλούμενους για το τι πρέπει να περιμένουν μετά από έναν εργομετρικό έλεγχο. Πως θα πρέπει να χειριστούν τα αποτελέσματα τόσο με τη βοήθεια του εργοφυσιολόγου του κέντρου, όσο και με του προπονητή τους. Άλλωστε η αποτελεσματική προπόνηση είναι που μας οδηγεί να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να φτάσουμε το στόχο μας.

Στα πλαίσια της επιτυχούς συμμετοχής του, το ERGOSCAN έκανε δωρεάν λιπομετρήσεις στο περίπτερο. Ακόμη, πρόσφερε ειδική έκπτωση 25% στα πακέτα εργομέτρησης σε όσους δήλωσαν ενδιαφέρον μέσα από την ειδική σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο site.

Νικητής των ημερών όμως ήταν το ρόφημα Καρύδας της ALPRO, χορηγός του ERGOSCAN. Η ALPRO υποστήριξε τη συμμετοχή του κέντρου στην MARATHON EXPO και απέκτησε έτσι τη δυνατότητα δειγματοδιανομής του προϊόντος της.

Λίγα λόγια για την ALPRO

Το ρόφημα προσφερόταν παγωμένο από το ψυγείο της ALPRO που τοποθετήθηκε στο περίπτερο. Ήταν διάλειμμα δροσιάς και πηγή ενέργειας για τους επισκέπτες που σταματούσαν με διάθεση για να το γευτούν και να συζητήσουν με τον Εργοφυσιολόγο και την ομάδα του.

Τα ροφήματα της ALPRO είναι  100% φυτικά ροφήματα χωρίς ζωικά λιπαρά και πλούσια σε πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης. Με περιεκτικότητα ασβεστίου όση το γάλα, με βιταμίνες B2, B12 και D για μείωση της κόπωσης,  χωρίς χοληστερόλη και συντηρητικά. Τα προϊόντα ALPRO είναι η υγιεινή και θρεπτική επιλογή για σένα τον αθλητή και αθλούμενο.

Φωτογραφικό υλικό

marathon-ergoscan2016 ergoscan-marathon-2016 ergoscan-marathonexpo2 ergoscan-fat3 ergoscan-marathonexpo-2016 ergoscan-marathon

Vagelis Rousopoulos

Βαγγέλης Ρουσόπουλος

Εργοφυσιολογος — Phd Sports Excercise and Science

Μετρά πάνω απο 20 χρόνια στον χώρο της εργοφυσιολογίας και της εργομετρίας.

Σχολιάστε