Εργομέτρηση

Τι είναι εργομέτρηση;

Εργομέτρηση είναι η διαδικασία μέτρησης και αξιολόγησης των φυσιολογικών χαρακτηριστικών (φυσικής κατάστασης), αθλητών και αθλουμένων.
Η εργομέτρηση περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών (tests) που απευθύνεται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να προπονούνται πιο αποτελεσματικά. Η καταλληλότητα όμως μιας δοκιμασίας, για τη στάθμιση μιας παραμέτρου κρίνεται πρωταρχικά από το βαθμό που η δοκιμασία αυτή ικανοποιεί τα επιστημονικά κριτήρια της εγκυρότητας, αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας.

Γιατί πρέπει να κάνω Εργομέτρηση;

  • Μετράμε τις φυσιολογικές παραμέτρους που επηρεάζουν την απόδοσή σου
  • Αξιολογούμε τα συν και τα πλην της Καρδιαναπνευστικής Αντοχής
  • Προσδιορίζουμε με ακρίβεια τις προπονητικές επιβαρύνσεις
  • Καθοδηγούμε τον προπονητή σου σε πιο αποτελεσματικά προγράμματα βάσει των δυνατοτήτων σου
  • Καθορίζουμε το επίπεδο ετοιμότητας κατά την αποθεραπεία μετά από τραυματισμό
  • Έχεις κίνητρο για περισσότερη και πιο σωστή προπόνηση
  • Αναδεικνύεται το ταλέντο σου στην άθληση
  • Πόσες μετρήσεις χρειάζεται να κάνει ένας αθλητής;

Η Εργομέτρηση γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Η σύγκριση μεταξύ των αποτελεσμάτων μας οδηγεί σε επαναπροσδιορισμό της προπόνησης έτσι ώστε η νέα πληροφόρηση να την κάνει πραγματικά αποτελεσματική.

Που γίνονται οι μετρήσεις;

Οι μετρήσεις πραγματοποιούνται τόσο στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο του ERGOSCAN στον Άλιμο όσο και στα γήπεδα των ομάδων, σε όλη την Ελλάδα.

Πως μπορώ να δω την εξέλιξη της φυσικής μου κατάστασης;

Στο ERGOSCAN διατηρούμε την ιστορικότητα όλων των στοιχείων και αποτελεσμάτων των αθλητών. Συγκρίνουμε τα αποτελέσματα στην πορεία του χρόνου, παρακολουθούμε την εξέλιξη και τροφοδοτούμε με την πληροφόρηση αυτή τον προπονητή. Με τη νέα πληροφόρηση επαναπροσδιορίζεται η προπόνησή σας έτσι ώστε να είναι πραγματικά αποτελεσματική και αποδοτική.

Πόσο κοστίζει η εργομέτρηση;

Η Εργομέτρηση αποτελείται από μια σειρά μετρήσεις που επιλέγονται βάσει αθλήματος, αναγκών και επιπέδου του αθλητή. Το κόστος του Basic πακέτου εργομέτρησης είναι 40€ (προ ΦΠΑ), ενώ τα Full Extra πακέτα εργομέτρησης στηρίζονται στο Basic και το κόστος τους ορίζεται από τις επιπλέον μετρήσεις που θα επιλεγούν βάσει αθλήματος.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.