Νέα Συνεργασία ERGOSCAN και COSMOS SPORT

Το ERGOSCAN στα πλαίσια υποστήριξης της Running κοινότητας, τόσο σε επίπεδο αρχαρίων όσο και σε επίπεδο elit αθλητών, στηρίζει την ενέργεια Running Wednesdays των καταστημάτων αθλητικών ειδών COSMOS SPORT, Νο. 1 Sports Retailer στην Ελλάδα.

RUNNING WEDNESDAYS

Το Νέο Running Movement ξεκινάει στην πόλη από τα Cosmos Sport και την New Balance με σκοπό να ξεσηκώσει όλους εκείνους που σκέφτονται να ξεκινήσουν το τρέξιμο ή το έχουν ξεκινήσει άλλα αναβάλλουν τις προπονήσεις τους, γιατί δεν έχουν παρέα ή γιατί θέλουν κάποιον έμπειρο να τους καθοδηγεί.

Τα Running Wednesdays ξεκινούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και θα τρέξουν για 11 συνεχόμενες εβδομάδες, σε τρία καταστήματα Cosmos Sport – Περιστέρι,  Αγία Παρασκευή και Πάτρα!

Κάθε Τετάρτη λοιπόν γίνονται οργανωμένες προπονήσεις των 5km με την καθοδήγηση έμπειρων Coaches!

 

ERGOSCAN & COSMOS SPORT

Tο ERGOSCAN  και o Εργοφυσιολόγος του κέντρου Βαγγέλης Ρουσόπουλος στηρίζουν την προσπάθεια κάθε αρχάριου δρομέα που ξεκινά το τρέξιμο αλλά και των προχωρημένων που θέτουν υψηλούς αγωνιστικούς στόχους.

Κατά τη διάρκεια των Running Wednesdays το ERGOSCAN θα βρίσκεται σε ένα από τα καταστήματα του Cosmos Sport (ξεκινάμε την Τετάρτη 10/10 με το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής). H ομάδα μας θα κάνει δωρεάν μετρήσεις σε όλα τα μέλη που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά και για να μοιραστεί  με όλους tips για τη βελτίωση της απόδοσής τους. Τα αποτελέσματα θα δίνονται στον καθένα ξεχωριστά.

Ξεκινάμε σωστά την προπόνηση αξιολογώντας το επίπεδο της φυσικής κατάστασης.

Τρέχουμε σωστά, δεν ιδρώνουμε απλά !

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα Running Wednesdays ακολουθήστε το σύνδεσμο >> www.cosmossport.gr/en/Article/nea/running-wednesdays-12186.html

 

 

Vagelis Rousopoulos

Βαγγέλης Ρουσόπουλος

Εργοφυσιολογος — Phd Sports Excercise and Science

Μετρά πάνω απο 20 χρόνια στον χώρο της εργοφυσιολογίας και της εργομετρίας.

Σχολιάστε